söndag 24 juli 2011

Massage

Hej!

Igår bjöd Uffe mig på massage, han tyckte det var så länge sen jag var iväg och tyckte jag var värd det :)Valde en timmes avkopplande oljemassage och thaikvinnan var jätteduktig, så skönt!
Efter den sköna massagen åkte vi till en resebyrå för att kolla mer på någon resa till höst/vintern, fick ett bra förslag och vi ska kolla med de andra idag och se vad dem tycker.

På eftermiddagen blev vi bjudna på en sen lunch hos syrran och P, mums va gott det var. Skönt att komma till ett dukat bord och bara slå sig ner.

Det var full fart på Tyra, hon babblade på hela tiden och ville nog visa vad hon har lärt sig. Nämligen att "prata" vääääldigt högt som sedan går över i lejonvråååål.


Här ligger lilla skönheten och ser så myspysig ut, några minuter senare får vi alla ta del av hennes röstresurser ;)


Men man blir såklart trött av att härja runt som hon gjorde, så hon somnade en stund i deras säng. Gullet!




Nu ska vi käka frukost här hemma, köpte aftonbladet av gulliga granntjejen, men man både vill och vill inte läsa om det tragiska i Norge. Fy det är så hemskt!!!

Kram Malin

5 kommentarer:

  1. Åh hon har blivit så stor!!! Tiden går alldeles för fort! Härligt med massage, mamma var där för någon dag sedan också och sa att hon var superduktig :)

    SvaraRadera
  2. Vad skönt för dej att få en massagestund! Kikar in här ibland å kollar läget :) Vad söt hon är! Vrålen blir bara högre med tiden ;P hihi Ha det så bra i sommarvädret! //angelica

    SvaraRadera
  3. Hallon syrran!!! Vilken jäkla shit unge du har fått, hon är så sprallig och såvgo att man bara vill käka upp henne :)) saknar er redan! Ha en skön kväll!!! Puss och kram

    SvaraRadera
  4. Herregud så söt hon är! Jag tyckte det var så mysigt att Få hålla i henne idag. :). Kul att följa din blogg oxå!! Kram Louise!!

    SvaraRadera
  5. Hej Matilda! Kul att träffa dig igen, det var ett tag sedan nu :) Ja massagen var jätteskön och behövlig! Puss puss

    Hej Angelica! Roligt att du kikar in här :) Ja, jag kan tänka mig det, du vet väl vad vi har att vänta!?

    Syrran, man kan tro att hon är din ;) Busig, vild och sprallig hihi

    Hej Louise! Kul att du kommenterade :) Ja skoj att träffas!!!! Roligt att du följer bloggen Kram!

    SvaraRadera