söndag 15 maj 2011

7 veckors bebis

Haaaaalååååå :)

Hej hopp alla bloggisar!!!
Blogger låg nere i fredags och igår hade jag & syrran en härlig dag tillsammans och på kvällen hade vi ordnat en överraskningsmiddag för världens bästa syster som fyllt år.


Nu är syrran och P här, vi har nyss käkat frasiga våfflor och nu pratar syrran och Tyra i soffan, Uffe dricker kaffe, och P läser aftonbladet,
 själv sitter jag här vid datorn :)


Snart ska vi åka och kolla på Linns dansuppvisning, annars är planerna för dagen att bada bubbelbad med Tyra och till kvällen kolla på hockey!




Bilden är tagen för några veckor sedan, jag och Tyra
 matchar varandra i randigt ;)
Idag blir min lilla prinsessa 7 veckor, hurra!

Kram Malin

5 kommentarer:

  1. Hej på er :)
    Gud nu var det superlänge sedan jag skrev något här. Har haft fullt upp med massa jobb, barn med vattkoppor och sen det fina vädret som vi varit ute och njutit av så fort vi fått chansen. Hoppas att allt är bra med er och att allt går bra med lillskruttan. Hon ser ut att växa och bli stor. Så himla söt :) Hur går det att vara "själv" om dagarna nu? Har sett att Uffe börjat jobba igen. Vi brukar heja några gånger om dagen när vi passerar till och från dagis ;)
    Stora kramar

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för en helt fantastisk kväll! Du är så duktig på att fixa och ordna! :D

    SvaraRadera
  3. Hej Emelie!

    Ja nu har Uffe börjat jobba igen, förra veckan var han i Avesta. Det blev långa dagar då han åkte hemifrån runt 05.30 och kom hem runt 19.

    Den här veckan är han i Borlänge, så då blir det inte lika långa dagar :)

    Tycker att det går ganska bra, man lever i sin lilla bebisbubbla ;) Pratar bebisspråk, funderar på om det var länge sen hon bajsade och blir så lycklig när hon ler mot en =) Hihi..
    Det är underbart!!

    Hur är det med dig och pojkarna?
    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Hej Kusse!

    Tack för att ni kom :)
    Kramisar

    SvaraRadera
  5. Haha ja man blir verkligen lite insnöad när man får barn och tänkte inte på annat ;) Men det är ju såååå mysigt. Förstår att det är trist när Uffe jobbar borta. Tur att du har nära och kära som håller er sällskap :) Med oss är det bara bra. Tycker det händer något och är fullt upp jämt. Så härligt att det äntligen börjar närma sig sommar. Sol, semester och lata dagar, det ser vi fram emot :)
    Önskar en en riktigt mysig helg!
    Stora kramar

    SvaraRadera